INICIEM LA TEMPORADA DE CROSS

El passat diumenge 19 d’octubre vàrem encetar la temporada de corss, amb el 9è CROS SOLIDARI PER LA SALUT MENTAL  a Sant Boi de Llobregat.

Amb un alt nombre de participació en totes les categories, vàrem poder guadir d’una jornada amb molt bons resultats, en totes les categories de promoció de l'entitat.

Destacar les victòries de Kamal Tamghart a la categoría Cadet-Juvenil, imposant-se pràcticament des del principi de la cursa; i Cristian Gordo a categoria prebenjamí, el qual va realitzar una cursa intel·ligent, mantenit-se en el gruop capdavanter tota la cursa i reservant forces pels últims metres, aconseguint així la primera posició.

En segona posició podem destacar a Daniel Gil (cadet), Diwa Vila (infantil), Annelise Antonio (benjamí) i Nora Tuñón (prebenjamí). Tots quatre van realitzar una bona cursa i demsotrar el seu bon estat de forma.

Finalment,  també destacar les terceres posicions de Feliu Albertí (aleví), Iria Piñeiro (benjamí) i Gisel·la Gallach (prebenjamí). Assenyalar també l'actuació d'Enric Mendez, que va obtenir la quarta posició en un final molt apretat.

 Una manera brillant de començar la temporada, que ens augura bons resultats en les properes competicions. A seguir treballant!

 

Podeu consultar els resultats de la cursa al següent enllaç resultats, així com les fotos de la cursa realitzades pel nostre fotògraf Teo Tovar.

Fotos ]

 

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción eréctil sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar una decisión Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores