CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PENTATLÓ I PENTATLÓ LLANÇAMENTS VETERANS

El passat cap de setmana, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Pentatló i Pentatló de Llançaments de Veterans a l'Estadi Municipal Moisès Llopart de El Prat de Llobregat.  Destacar la actuació dels tres atletes que van particpar-hi pels resultats obtinguts.

A la pentatló masculina, Àlex Rodriguez Angulo va aconseguir  medalla d’or en la categoría  M-35, amb un registre de 2.416 punts. D’altra banda, a la categoría M-40, Javier Bazán Martinezaconseguia la tercera posició amb un total de 1.936 punts.

 A la Pentatló de Llançaments femenina, destacar l’actuació de la Begoña Ruiz Ciller, que en categoría W-40, va obtener la medalla de bronze amb un total de 1.663 punts.

Els resultats es poden consultar a l'enllaç:  http://www.fcatletisme.cat/Veterans/veterans2014/resulcatveteranspentatlo200914.pdf  i  http://www.fcatletisme.cat/Veterans/veterans2014/resulcatveteranspentatlollancaments200914.pdf

 FELICITATS A TOTS ELLS!

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de saludos cordiales. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualidad. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto con su saludos cordiales y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores