CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

 El passat 11-12 de Juliol es va realitzar a Valladolid, el Campionat d'Espanya Cadet. El Cornellà Atlètic va afrontar el Campionat amb un nombros equip de 10 atletes, en una gran varietat de probes.

Video resum_clicka a http://youtu.be/qVu4-zy_8hI

La nostra participació s'iniciava dissabte al matí amb les eliminatòries dels 100mll i les semifinals dels 300mll i 300mt. A la proba dels 100mll van participar Bernat Canet (11''49 MMP)  i Carla LLorca (12''95), que van passar a la següent fase, sense dificultats. 

En les probes dels 300mll, Iker Martin no va poder passar a la final (38''27), però si que ho va fer Paula León, amb un registre de 41''67 (MMP). En el 300mt, Ivan Lopez, va obtentir la 3era posició en la sèrie, i un temps de 42''14, que no donaven accés a la final. Destacar, però, el gran nivell que van haver-hi en aquestes dues probes, especialment en el 300mt, on es va obtenir un nou record d'Espanya 38''53, una centèsima menys que l'actual rècord que estava en mans de l'exatleta del club Javier Delgado.

 La jornada de la tarda, l'encetaven les llançadores de martell, on la nostra atleta Irene Vega, tot i els nervis que li fan passar una mala jugada, va obtenir una merescuda 4rta posició i un registre de 45,15m. 

La tarda va continuar amb les semifinals del 100mll, on mentres Carla no va poder obtenir un bon registre, Bernat conseguia l'accés a la final. També es varen realitzar les eliminatòries del 100mt, on Miguel Garcia i Paula León, passaven a les rondes de semifinals.

La jornada matinal de diumenge, s'iniciava amb la marxa femenina, on la nostra atelta Júlia de Torres, va obtenir una gran marca de 16'06''42 (MMP) en el 3.000mm. 

Unes hores més tard, arribava la primera medalla pel Cornellà Atlètic, on Bernat Canet va realitzar una brillant cursa al 100mll i va obtenir la medalla de bronze, i un registre de 11''33. Va ser la primera recompensa d'un any amb moltes dificultats pel nostre atleta, després d'una gran lesió a l'isquiotibial en la temporada hivernal.

A les semifinals dels 100mt, un bloqueig de la Paula a la primera tanca, no li va permetre tenir oportunitats per lluitar per una plaça a la final, cosa que si va fer Miguel Garcia, sent 3er a la sèrie amb un temps de 14''77.

A la final del 300mll, on va obtenir la 7a posició i una marca de 41''62 (MMP).

El campionat finalitzava amb la participació de Diwa Vila en el triple salt, Miguel Garcia al 100mt i l'equip masculí de relleus a la jornada de la tarda.  Diwa, tot i la bona posició en el ranquig, un salt curt de 10,76 i dos nuls, no li van permetre passar a la millora i lluitar per les primeres posicions.  Miguel  al 100mt va finalitzar en la 7a posició amb un registre de 15''04.Fi, l'equip del Cornellà Finalment, l'equip de relleus del Cornellà Atlètic format per Bernat Canet- Iker Martin- Ivan Lopez- Àlex Valverde, van realitzar una gran cursa aconseguint la segona posició i un registre de 44''86, que significava rècord de Catalunya.

Fer una especial menció a l'actuació dels joves cadets, on va haver-hi un gran nivell i on es van realitzar varis rècords del Campionat i  tres rècords d'Espanya  ( Maria Vicente a la pentatlón- Javier Sánchez al 300mt - Dian Iskrenov al disc - Eva Santidrian al 300mll.

Podeu consultar els resultats al següent enllaç.

http://resultados.rfea.es/2015/resultados/airelibre/al_cadete.pdf

Felicitar a tots els atletes i a tota l'afició del club, que un cop més va estar a l'alçada dels nostres atletes!

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualidad. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

CAMPIONAT D'ESPANYA JÚNIOR

El 04-05 de Juliol,  es va realitzar el LXII Campionat d'Espanya Junior a la ciutat de Valladolid.

Tres ateltes del Cornellà Atlètic, van participar-hi: Xavier Regino en el 100mll, David Blasco a la perxa i Marina Tovar a les probes de velocitat 100 i 200mll.

L'actuació dels nostres atletes, iniciava el dissabte matí, amb les rondes eliminatòries dels 100mll. Xavier va aconseguir passar a semifinals amb la victòria de la sèrie i un registre de 11''12. Marina per la seva part, amb una marca de 12''80, no va aconseguir l'accés a la següent ronda.

A la jornada de tarda, en les semifinals del 100mll, Xavier va tornar a aconsguir l'accés, aquest cop a la final, baixant dels 11 segons (10''99) i la 3era posició a la sèrie. També va participar Marina en el 200mll, que amb un temps de 25''98, un altre cop es va quedar a una posició de l'accés a la ronda final.

A la jornada de diumege, Xavier Regino finalment va obtenir la 5a posició, amb una marca de 11''05. 

Per la tarda, David Blasco, va saltar 4,40m, obtenint així la 7a posició.

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

CAMPIONAT D'ESPANYA JUVENIL

 

 

El mateix cap de setmana del Campionat d'Espanya Promesa (27-28 de Juny) a l'Estadi Municipal de Ciudad Real, 8 dels nostres Juvenils participaven en el Campionat d'Espanya Júvenil. 

 

Va ser un Campionat intens i emocionant, doncs molts atletes obtenien les mínimes del Campionat del Món Juvenil (Cali 2015), alhora que altres, lluitaven per defensar la seva plaça com ho va fer el nostres marxador Kevin Cerro.


El campionat iniciava amb la jornada matinal de dissabte, on teniem la presència de la nostra llançadora, Cristina Cobo, que en el primer intent ja va realitzar un gran llançament que arribava als 53,29m, MMP i que li va donar lloc a una meritòria 4rta posició.

A la jornada de la tarda, Marc Galé, Paula Crespo i Marina Carrasco, partcipaven en el 110mt,  la perxa femenina, i els 400mll. Marc Galé va passar a semifinals sense grans dificultats i obtenint MMP. Paula, amb certes dificultats finalment va conseguir saltar una millor intent de 3,00m. Per acabar la jornada, Marina Carrasco, en unes rondes amb gran nivell obtenia el "passe" a la final del 400mll.

La Jornada de diumenge començanva amb la actuació de Kevin Cerro, que juntament amb els seus companys d'entrenament Ruben Vera i Andrei Rodriguez, competient en la proba de 10.000 m.marxa. En Kevin, realitzant una intel·ligent cursa, va obtenir la 2a posició, i la seva presència en el Mundial de Cali. D'altra banda, Andrei Rodriguez, també va realitzar una posició, obtenint el 4rt lloc. Malauradament, Ruben va ser desqualificat.

Per acabar la jornada matinal, al 100mt en Marc va aconseguir l'accés a la final i tornava a millorar la seva MMP amb 14''56. A la final, va aconseguir una meritòria 7a posició. Felicitar la gran millora i projecció d'en Marc, aquesta temporada.

Per acabar el Campionat varem gaudir de la participació de Marina a la final del 400mll i de Maria Vega a la proba de disc. Marina finalment va obtenir la 5a Posició i una MMP de 57''59. Maria, amb un registre de 29,65m va obtenir la 12a posició.

 

Es poden consultar els resultats en el següent enllaç.

http://resultados.rfea.es/2015/resultados/airelibre/al_juvenil.pdf

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción eréctil sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA

Jesús Castillo i Daniel Pacheco, varen participar amb la samarreta del Cornellà Atlètic, en el campionat d'Espanya Promesa que es va realitzar el 27-28 de Juny, en les Pistes de Tarragona. 

Després de dues jornades intenses,  Jesús, participant en la proba de Decathlón i  superant un incident a la perxa on al colpejar-se amb el llistó es va trencar la dent, va obtenir una merescuda Segona posició amb 6.836 i obtenint MMP. (11.51 (-1.0) - 6.70 (+3.1) -  12.68 - 1.91 - 50.33 - 15.53 (-1.3) -  31.07 - 4.00 -50.55 - 4:39.16)

Daniel Pacheco va participar en la proba de Llargada, amb un millor salt de 7,29m, i finalment va obtenir la 5a posició, en una renyida millora. 

 

La resta de resultats es poden consultar en el següent enllaç.

http://resultados.rfea.es/2015/resultados/airelibre/al_promesa.pdf

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto con su saludos cordiales y mantenerse saludable para toda la vida.

INICIEM LA PISTA COBERTA D'UNA MANERA BRILLANT

Aquest cap de setmana, els nostres atletes cadets-juvenils i júniors, encetaven la temporada de pista coberta de manera brillant.

Es van aconseguir 4 mínimes d’Espanya, fet que augura un any de bons resultats.

Destacar així doncs a la jornada del matí, les marques de Miguel Garcia i Paula León a les tanques amb uns registres de 9’’35 i 9’’39 respectivament; i Bernat Canet al 60mll amb una marca de 7’’36.

Per la tarda, era en Marc Galé qui aconseguia un registre de 8’62 al 60mt, que li donava accés al Campionat d’Espanya.

Destacar també una bona actuació de Diwa Vila, Isabel Bienefeld i Julen Sayago en el triple, Ivan Lopez al 300mll i Kevin Fernandez, Aleix Ballesté i Laura Girol que s’estrenaven en el 400mll.

http://www.fcatletisme.cat/Pcoberta/2015/resulcontrolcadetpc131214.pdf

http://www.fcatletisme.cat/Pcoberta/2015/resulcontroljuvjunpc131214.pdf

Felicitats a Tots ells!

D’altra banda destacar l’actuació dels nostres llançadors a Tarragona que van fer vàries marques personal,i  on Irene Vega aconseguia la 5ª mínima d’Espanya del dia, en el Martell 40,11m.

http://www.fcatletisme.cat/Pairelliure/2015/resultrofeunadalnastic131214.pdf

Per últim, la nostra canalla també va iniciar la temporada de pista al Prat de Llobregat.

Ara a seguir treballant per obtener molt bons resultats!

http://www.fcatletisme.cat/Promocio/promocio2015/resulcontrolbaielprat131214.pdf

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores