L'ESCOLA D'ATLETISME DEL CORNELLÀ ATLÈTIC


L’escola de la nostra entitat promou l’aprenentatge de l’atletisme mitjançant la diversió, l’esport, el companyerisme, el joc, ... al mateix temps que volem transmetre valors com l’esforç, la superació, el treball i la dedicació.

En el camí que recorren any rere any, la nostra voluntat passa per a que aquests valors acompanyin al nen o nena, per convertir-se en un gran atleta i persona. A nivell esportiu, el que volem és introduir als nens en aquesta esport, per tal de que es converteixi en la seva passió, i que en anys futurs puguin extreure el seu màxim rendiment.  Aquest últim punt, s’inicia en el període de tecnificació, on l’atleta pren un compromís i una dedicació més focalitzada a la competició i a la obtenció de resultats.

INICIACIÓ A L’ATLETISME  Pre-Benjamins i Benjamins

En aquesta etapa l’objectiu és la introducció a l’atletisme, la diversió,  i la millora de les qualitats físiques generals dels nens i nenes.

 CONEIXENT L’ATLETISME  Alevins i Infantils

En aquestes categories es busca que la canalla gaudeixi al màxim de l’atletisme i la introducció de conceptes tècnics de les diferents especialitats simultàniament al treball físic general.

 TECNIFICACIÓ   Cadets, Juvenils, Júniors, Absoluts

A la tecnificació s’introdueix ja a un treball tècnic més específic, buscant objectius esportius, i on el compromís i l’assistència seran valors decisius per l’obtenció de resultats.

 

 

 

horari

Quota d'Inscripció:

- Matrícula: 60 euros *

- Quota trimestral: 75 euros *

- Obsequi samarreta de competició

Inscripcions: C/ del Rugbi s/n, Cornellà Llob.

- Dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 hores

- Telèfon: 93 475 35 24

* Consultar preus familiars

 

Patrocinadores