CAMPIONAT D'ESPANYA DE MARATÓ A SEVILLA

Fantàstica actuació  del maratonians del nostre club ala marató de Sevilla!!!

Aquest Diumenge a les 9h del matí prenien la sortida els nostres 8 representants del club en aquesta competició, tots amb el mateix objectiu, el de creuar la meta victoriosos davant els seus objectius.

Cal destacar com ja vàrem avançar Divendres, l’actuació dels nostres dos debutants a la distància dels 42.195m. Sílvia Gironés y Dídac Muñoz, que van realitzar una meravellosa actuació el dia del seu debut, assolin tots dos una boníssima marca en aquesta distància.

Fantàstica imatge que ens ha fet arribar el Dídac, que representa com davant les dificultats físiques que ha tingut durant un temps no l’han aconseguit frenar les seves ganes de finalitzar una marató. També és trobava en la mateixa situació en Carles Font, que va acudir a la capital Andalusa amb una lesió.

Moltíssimes felicitats a tots!!

Aquí tenim els resultats dels nostres campions:

Sergio Enriquez Castells 2.46.30
Daniel Alvarez Gorgojo 2.50.43
Didac Muñoz Gutierrez 3.06.09
Amable Argüello Martín 3.10.01
Jose Puertas Muñoz 3.24.39
Silvia Gironés Bausa 3.24.40
Quim Font Sancho 3.25.35
Carles Font Sancho 3.36.06

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de saludos cordiales. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores