CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA COMBINADES

Dissabte i Diumenge 20-21 de Febrer es van celebrar paral·lelament el Campionat d’Espanya Promesa i el Campionat d’Espanya de combinades, aquestes competicions es van realitzar a San Sebastià i Salamanca respectivament.

En aquests campionats vam tenir dues representacions per part del nostre club. D'una banda, el nostre perxista David Blasco que no va tenir un bon dia, ja que malauradament va tenir problemes amb el franqueig del llistó en la primera altura i va fer nuls, com a club l’animen a afrontar el pròxim campionat amb mes ànims que mai.

Per altra banda la nostra combinera Paula López va ocupar una 8ª posició al campionat, on va realitzar una puntuació final de 3.420 punts, quedant-se molt a prop per punts de la 5ª posició. La nostra atleta va tenir alguns problemes en el salt de llargada i el 800m, que significa que podria haver aconseguit una puntuació més destacada en aquest campionat. Ara toca pensar en el Campionat d’Espanya Absolut on esperem que tot vagi millor.

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de saludos cordiales. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores