CAP DE SETMANA INTENS PELS ATLETES DEL CONRELLÀ ATLÈTIC!

COMPETICIONS DEL 19 AL 21 DE FEBRER

El Cornellà Atlètic prendrà part en innumerables competicions el proper cap de setmana...

A la Pista Coberta  de Sabadell tenim en el Cnat. Catalunya Cadet de Proves Combinades, amb la presència de la Diwa Vila; i el Cnat de Catalunya Juvenil on hi participen: l’Alex Valverde (60mll), Kevin Fernandez (400mll), Marina Carrasco i Laura Girol (400mll),  Miguel Garcia (60mt, llargada i triple), l Pol Belinchon (800mll), l’Alex Salas (1500mll), Martina Fanlo (60mll i perxa), Julen Sayago (triple i llargada),  Jaime Guerra (triple), en Daniel Serrano (pes), Laura Vila (800mll i 1500mll), Julia Morreres (triple), Sandra Roig i la Maria Vega (pes). Un bon grapat d’atletes classificats per participar en aquest campionat que lluitaran com sempre per donar-ho tot.

Diumenge 21, també a Sabadell, es realitzarà el Cnat. De Catalunya Junior de 3.000m, on ens representa en Ferran Carreras.

Continuant amb la pista coberta, però aquest cop en indrets més llunyans... tenim al David Blasco , que participa al Cnat. d’Espanya Promesa que es realitza a San Sebastià, a la prova de perxa.  I  ens hem d’anar fins a Salamanca, on la nostre “superwoman”  la Paula Lopez, realitzarà el seu Cnat d’Espanya Promesa de Proves Combinades.

Però tenim més represetants del Cornellà Atlètic que participen lluny de casa, en un altre Cnat d’Espanya... en aquesta ocasió el Cnat d’Espanya de Marató, a Sevilla, on hi participen: la Silvia Gironés, en Carles Font, en Quim Font, el Daniel Alvarez Gorgojo, l’Amable Arguello i el Sergio Enriquez.

Però aquí no acaba tot... continuem fent acte de presència en més campionats, en aquest ocasió és el torn del Cnat de Catalunya de Marxa Atletica en Ruta Individual i per Equips, on el nostre club presenta equip en les categories: Benjami Masculi (Adrian Anguiano, Guillem Font, Joel Linares, Eric Melià, Denis Pastrana i Erik Ruiz), Benjamí Femení (Nina Bigorda; Gisel.la Gallach, Helena Noguera, Laia Sanz), Aleví Masculí (Khalid Tamghart, Joan Jimenez, Robert Feliu, Lucas Coppens, Alex Gajete, Mario Gonzalez,  Oscar Gonzalez, Josep Parra, Oriol Poquet, Marc Salvador), Aleví Femení (Meritxel Pastrana, Silvia Sanchez, Anneliese Antonio, Ana Escot, Ona Mansilla, Ainhoa Moreno), Infantil Masculí (Bernat Garces, Iker Martin, Marc Jimenez), Infantil Femení (Dainara Garcia, Noa Plaza, Anna Soneira, Iria A. Herraez, Marina Lopez) i com a Cadet Femení tenim a l’Elena Martinez.

Al marge dels Campionats, també tenim la participació d’atletes del Cornellà Atlètic en proves de control com: el Critèrium de Llançaments d’Hivern Cadet- Juvenil – Junior on els nostre fantàstic  sector de llançadors/es  demostrarà el seu potencial: Marc Alcaide (disc), Daniel Serrano (disc), Maria Vega (disc), Irina Peña (disc), Cristina Cobo (disc i martell), Sandra Roig (Javelina) i Irene Vega (martell)

I per últim, i els més importants perquè  són el nostre futur...  els nostres joves atletes de categories menors que participaran a la 3a Jornada Comarcal del Pista, que es realitza al Prat de Llobregat el dissabte en jornada de matí.

Moltíssima sort a tots els atletes del Cornellà Atlètic!!! 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto directo con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores