JESÚS CASTILLO AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT

El passat 01-02 d'agost, el nostre decatleta Jesús Castillo, va participar un any més en el Campionat d'Espanya Absolut que es va celebrar a la ciutat de Castelló.

A la jornada de dissabte al matí iniciava la competició de la decatló amb els 100mll (11’’41), la llargada (6,42) i el pes (11,77). La jornada de tarda continuava amb l’alçada (1,90) i el 400mll (51’’28). La jornada de diumenge es va encetar amb el 100mt (15’’70), i va continuar amb el disc (32,88) i la perxa (3,95) , i a la jornada de tarda amb la javelina (38,97) i el 1500mll (4’48’’01).

En aquesta ocasió, el nostre atleta no va poder demostrar tota la seva qualitat i estat de forma en el que es trobava i poder rematar el que possiblement ha estat la millor temporada de la seva vida.

Tot i així, quan els resultats no sortien, va demostrar ser un gran atleta, lluitant en cada proba amb ell mateix, per tal de continuar endavant i finalitzar el campionat.

Un exemple a seguir pels nostres joves atletes, en la seva perseverança, lluita i superació. Felicitats!

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto directo con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores