CAP DE SETMANA PLE DE CAMPIONATS 07-08 de Febrer

El passat cap de setmana es van celebrar nombrosos esdeveniments atlètics on el Cornellà Atlètic va tenir una nombrosa participació.

Campionat de Catalunya de Marxa

El dissabte 7 de febrer, encetàvem  el cap de setmana amb el Campionat de Catalunya de Marxa a Igualada. En ell podem destacar la medalla d’or d’Andrei Rodriguez a la categoria Juvenil Masculí, i la tercera posició del jove atleta Ruben Liste, en la categoria Aleví Masculí. D’altra banda, a nivell d’equip, els infantils masculins van aconseguir la tercera posició, amb l’equip format per Oriol Forcada, Daniel i Javier Diaz i Marc Alcaide.

Moltes felicitats a tots ells!

 

Campionat de Catalunya Absolut

Diumenge al matí es realitzaven paral·lelament, el Campionat de Catalunya Absolut (e  la pista coberta de Sabadell) i el Campionat de Catalunya de Cross (Mataró).

A la pista coberta vàrem tenir  la participació de Daniel Pacheco al triple, Jesús Castillo al 60mt i Xavi Regino al 60mll. Destacar la medalla d’or d’en Dani amb un salt de 15,19m i la tercera posició de Jesús amb un molt bon registre de 8"48 (MMP).

Aquests dos atletes participaran la propera setmana en el Campionat d’Espanya Promesa a Antequera. Els desitgem molta sort.

 

Campionat de Catalunya de Cross

Al mateix temps, a Mataró es va poder gaudir d’una bona actuació de la nostra canalla i els atletes de fons. En la categoria aleví femení, van obtenir la medalla de plata per equips amb la participació de Meritxell, Iria, Anna Tuñón, Sara Arribas, Laia Pique.

També obtenien medalla, aquest cop de bronze, l’equip promesa masculí, amb la participació de Daniel Alvarez, Guillem Valverde, Alex Vila, Jordi Font i Marc Vaquer.

Destacar també l’actuació de l’equip cadet masculí, que tot i no pertanyia al Campionat de Catalunya (el qual s’havia realitzat la setmana anterior), va obtenir la 2a posició per equips.

Un cap de setmana ple d’èxits pel Cornellà Atlètic.

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción eréctil sexualidad. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores