CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROSS CADET I VETERÀ

El passat cap de setmana es va realitzar el Campionat de Catalunya de Cross en categories Cadet i Veterà, a Caldes de Malavella.

En aquesta ocasió els nostres atletes cadets masculins, van tenir una gran actuació, que els va proclamar Campions de Catalunya per Equip de Cross. L'equip va estar format per Alex Salas, Kamal Tamghart, Daniel Gil i Marc Font, a mans d'Alejandro Aragoneses. 
 
A nivell individual, també van demostrar un bon estat de forma. Àlex i Kamal obtenien la 5a i 6a posició respectivament, i Daniel Gil i Marc Font, la 18a i 51 osició.
En categoria femenina Laura Vila va aconseguir la 30a posició i Paula Font la 48a. 
 
Moltes felicitats a tots ells!
 
En la categoria de veterans, destacar l'actuació de Nancy Quispe que va obtenir el 1er lloc en la categoria W-50 (28a de la general). En aquesta proba també va participar Silvia Gironès, que va obtenir la 13a posició. En la proba masculina M35-M45, el primer en arribar del nostre club va ser Reyes Estevez que va obtenir la 15a posició i en M45 i més, Jose Parra en la 20a posició.
 
El proper cap de setmana, la nostra canalla serà la que participarà en el Campionat de Catalunya de Cross. Molts ànims a tots!
 
 
 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto directo con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores