CAMPIONAT DE CATALUNYA CLUBS CADET PC_24/01/2015

Dissabte 24 de gener va ser el torn dels nostres cadets, es disputava el Campionat de Catalunya Cadet  de PC a Sabadell.

En aquesta ocasió el Cornellà Atlètic estava representat en categoria masculina i femenina, assolint la 5ª posició en ambdues categories.

La competició va ser emocionant durant tota la jornada, on les posicions dels diferents equips anaven ballant de manera successiva cada cop que finalitzava una prova. Finalment en el cas masculí, ens situàvem a 11 punts del pòdium en gran mesura per l’absència de participació a la perxa.  I en el cas de l’equip femení  aconseguíem la cinquena posició a un punt del  4rt equip, i a 12 punts del pòdium.

Classificació masculina:

ISS L’Hospitalet, JA Sabadell, Avinent Manresa, CA Canaletes,  Cornellà Atlètic,  GA Lluïsos Mataró, CA Granollers,  Lleida UA, UA Terrassa,  AA Catalunya, CA Nou Barris, CA Igualada.

Classificació femenina:

ISS L’Hospitalet, CA Canaletes, AA Catalunya, Avinent Manresa, Cornellà Atlètic, UA Terrassa, CE Universitari, Muntanyenc S. Cugat,  CA Laietania, CA Igualada, CE Penedès, Lleida UA.

Destaquen les actuacions en l’equip masculí de l’Alex Salas aconseguint la 1a posició en el 3000mlI; i els segons llocs de l’ lker Martin al 300mll, en Daniel Gil al 1000mll i al 60mt l’Ivan Lopez.  Fantàstic relleu masculí que va aconseguir el primer lloc, integrat per: Iker Martin,  Miguel Garcia, Ivan Lopez i Alex Valverde.

A l’equip femení destaquem les segones posicions de Paula León al 60mt i l’Irene Vega al pes.

Com ja comença a ser habitual... increïble el suport rebut des de la grada!! Moltes gràcies!!!

Felicitats a tots els atletes!!! 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA PC_25/01/2015

Diumenge passat els atletes promeses obrien el calendari de campionats en pista coberta, a nivell individual.  En aquesta ocasió el Cornellà Atlètic tenia presència integrament masculina, i els resultats van ser molt satisfactoris.

A la prova de 60mt teníem dos representants i tos dos van aconseguir medalla. Jesus Castillo (8”72) aconseguia la primera posició i l’Eduard Herranz (9”18) la tercera.

En el nostre “combinero”, Jesus Castillo, també va participar a l’alçada i la llargada, aconseguint el  bronze en totes dues proves.

En Jordi Roca va participar a la prova del 1.500mll, i ens va regalar una fantàstica cursa, on de manera progressiva va remuntar posicions, finalitzant en 3a posició amb un registre de 4’11”99.  Molt bona cursa Jordi!!  

Al 3000mll llisos van participar el Daniel Alvarez de la Cruz  i l’Alex Vila, aconseguint la 7a i 8a posició respectivament.

Finalitzàvem la jornada amb la victòria d’en Daniel Pacheco a la prova de triple salt, amb un millor i últim salt de 15,08m!! Felicitats!!!

Superada la barrera dels 15m en triple... estem pletòrics observant que la recuperació d’en Pacheco va en bona direcció! Enhorabona també a la seva entrenadora Maria  Duran!

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción eréctil sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto directo con su saludos cordiales y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores