CNAT. CATALUNYA CLUBS  SUB20 _ 18 gener 2015

Diumenge 18 de gener, es va disputar el penúltim campionat per equips de pista Coberta, en aquesta ocasió el torn corresponia als atletes de categories: JUNIOR, JUVENIL i CADET  (en edats compreses entre els 19 i 14 anys). En aquesta ocasió el Cornellà Atlètic participava tant en categoria masculina, com en categoria femenina.

 L’actuació dels nostres atletes has estat genial, tenint present que la mitjana d’edat dels nostres atletes era de 16 anys. En el cas masculí es va assolir la 8a posició , i en categoria femenina la 9a posició.

En aquest campionat hi participaven els 12 millors equips catalans, segons un estat de marques. Així doncs en categoria masculina la participació i classificació ha estat:

FCBarcelona, AACatalunya, CA Igualada, JA Sabadell, Avinent Manresa, Lleida UA, ISS L’Hospitalet, Cornellà Atlètic, CA Canaletes, CA Vic, UA Barberà, CA Nou Barris

En el cas de les noies, la participació i classificació:

AACatalunya, ISS L’Hospitalet, Avinent Manresa, FCBarcelona, JA Sabadell, UA Terrassa,  CA Igualada, CA Canaletes, Cornellà Atlètic, Lleida UA, CE Universitari, CA Vic

Entre tots els nostres cracks, destaquem l’actuació de Marc Galé en el 60mt, que aconseguia una marca de 8”61, que significa MMP i  marca junior pels campionats d’Espanya. Hem de considerar que en Marc és juvenil i les tanques són més altes que les que li corresponen aquesta temporada. Fantàstic!!!

Increïble també la participació de Pol Belinchón al 800mll, amb un registre de 2’05”,   i al fossar de salts... impressionat l’explosió d’en Julen Sayago al triple amb 12,89!!! Regularitat absoluta i registres que pronostiquen un gran futur.

A l’equip femení, fantàstic el debut de la cadet Paula León al 60mll amb 8”10, Maria Vega a l’alçada que saltava 1.50m, Paula Crespo a la perxa amb 2.80m i la nostre llançadora Elena Martinez al pes, amb un millor llançament de 8.65m.

Però si alguna prova fa que el públic s’aixequi dels seients... aquests són els relleus. Els nostres equips, integrats per atletes novells i joves, lluitaven per fer-se lloc entre els equips més forts. Són el resum i la viva imatge de la guerra que els nostres sub20 donaran en pròximes temporades! Moltes Felicitats a tots/ totes!!!

I GRÀCIES AL SUPORT REBUT DES DE LA GRADA!!! SOM UN CLUB MOOOOLT GRAAAANNN!!!

 

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción eréctil sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores