El Cornellà Atlètic CAMPIÓ AL CNAT. CATALUNYA CLUBS “B”

Aquest cap de setmana s’han disputat els primers Campionats de Catalunya, a la Pista Coberta de Sabadell, i el Cornellà Atlètic  no podia haver començat de millor manera.

Dissabte a la tarda es va realitzar el Campionat de Catalunya de  Clubs Absolut “B”, on l’esforç de la nostre cantera i el reforç d’atletes consumats, van oferir-nos una gran competició. El Cornellà va obtenir la primera posició, aconseguint així l’accés directe al grup “A” la propera temporada.

Destacar les victòries individuals en 3000mll d’Abderrahman Ait Khamouch, Xavier Regino al 200mll amb 22’’88 i Daniel Pacheco amb 14,71m al triple. També la MMP de Daniel Álvarez  amb 2’00’’13 i l’actuació de Jesús Castillo, que després de tota la primera jornada de les proves combinades, va continuar competint per donar punts al nostre club.

Va ser una gran jornada amb molt d’ambient, i on el suport des de la grada era impressionant!!!  Som un gran club no només per les victòries aconseguides, sinó per tota la gent que hi forma part!

Gràcies pel suport rebut,  aquest només ha estat un primer esglaó... Som-hi!!

Podeu consultar els resultats en  el següent  enllaç:

http://www.fcatletisme.cat/Pcoberta/2015/resulcatclubsbpc100115.pdf

I més fotografies realitzades per Teo Tovar al nostre facebook

JESUS CASTILLO_ Campió de Catalunya Absolut de Combinades

Dissabte a les 11h del matí es donava la sortida del primer campionat individual de pista coberta, Campionat Absolut de Proves Combinades.

El Cornellà Atlètic estava representat pel Jesus Castillo, que participava com a campió de la temporada passada.

La primera jornada es va desenvolupar amb molta regularitat, aconseguint marca personal en alçada amb 1.95m, i a punt d’aconseguir el 1.98m!!!

Diumenge es desenvolupava la segona jornada, amb la mateixa regularitat i revalidant el títol  de Campió Absolut de la temporada 2014-2015, amb una puntuació de 4.918 punts.

Ha estat una competició interessant i lluitant colze a colze amb un dels Gran Atletes Catalans de Combinades, en Marc Julià. Sense cap mena de dubte un referent atlètic.

CROSS RIPOLLET_ 11/01/2015

Però la gran actuació del Cornellà Atlètic no es només d’atletes absoluts, la nostra canalla va realitzar el Cross de Ripollet, obtenint una gran participació, excel·lents resultats i vàries victòries.

Destacar les medalles de Berta Flavià i Denis Pastrana en categoria Prebenjamí.

Mariona Valsea, Ainhoa Moreno i Guillem Font en benjamí

Anna Tuñón i Noa Plaza en categoria aleví femenina.

Kamal Tamghart i Daniel Gil en cadet masculí

Continuem sumant, continuem treballant!! Felicitats a tots/ totes  els/les  atletes i tècnics!!

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores