INICIEM EL CAMPIONATS DE P.COBERTA

Després de les festes i de la realització de vàries curses en ruta arreu de Catalunya, entre les quals destacar la Calvalcada de Reyes realitzada amb la col·laboració de la nostra entitat, amb el lema "Cap nen sense Joguina"; aquest cap de setmana encetem els Campionat de Pista Coberta, amb dues grans fites.

D'una banda, el Campionat de Catalunya de Cobinades Promesa i Absolut,  amb la participació de Jesús Castillo y Oscar Sanchez. Jesús Castillo cercarà revalidar el seu títol i l'obtenció de la mínima pel Campionat d'Espanya Absolut.

Paral·lelament a aquest Campionat, dissabte a la tarda es realitzarà el Campionat de Catalunya de Club "B", on presentarem equip, que lluitarà per obtenir la primera posició i el "pase directe" a l'equip "A" per la propera temporada. Us convidem a tots a assitir-hi, per tal de donar ànims als nostres atletes. L'inici del Campionat es realitzarà a les 16:00h.
 
 
 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores