ENINTER ASCENSORES PATROCINADOR DEL CORNELLÀ ATLÈTIC

Ens complau anunciar a tots els nostres socis i simpatitzants que el CORNELLÀ ATLÈTIC i ENINTER ASCENSORES, S.L., han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el nostre Club portarà el nom de l’empresa a la nostra samarreta.

Mitjançant aquest conveni, el CORNELLÀ ATLÈTIC, amb més de 400 atletes de totes les categories, es compromet a projectar la marca ENINTER ASCENSORES, S.L. durant tota una temporada (Controls, Campionats de Catalunya, Campionats d’Espanya i Curses de Ruta).

Tot i que aquest conveni s’ha signat inicialment per una temporada, tant el Club com ENINTER ASCENSORES, S.L. tenim la ferma intenció que sigui per molts mes anys.

Moltes gràcies ENINTER ASCENSORES, S.L. per confiar en el nostre Club i donar suport a la nostra entitat.

(A la foto, el Sr. Ricard Montala, Responsable Desarrollo de Negocio d’ ENINTER ASCENSORES, S.L, i el Sr. Carles Font, President del Club d’Atletisme CORNELLÀ ATLÈTIC).

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto con su saludos cordiales y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores