GRAN RESULTAT DEL CORNELLÀ ATLÈTIC AL 2014

 

 

Com cada any, la RFEA realitza una estadística en relació els resultats dels diferentes clubs que hi participen als Campionats d'Espanya. Aquesta classificació es realitza amb la suma dels punts aconseguits pels llocs de finalistes a tots els Campionats celebrats en totes les categories, incloent pista coberta, aire lliure, ruta i marxa atlètica.

 

Enguany cal destacar la brillant actuació del Cornellà Atlètic a la temporada 2013-2014, que es situa entre els treinta millors equips que han participat i han obtingut posición de finalistes. En concret s’ha obtingut la 29a posició d’un total de 305 equips.

Una gran millora respecte la temporada anterior on el club obtenia la 42ª posició i amb un nombre d’equips presentats molt inferior a aquest any.

Aquest resultat és el reflexe de l’il·lusió i el treball de tots els que dia a dia lluiten per  créixer i fer un club millor.

 

Felicitats a tots!

 

Podeu consultar l’estudi realitzat per la RFEA, en aquest enllaç.

http://www.rfea.es/estadis/pdf/puntos_clubes_2014.pdf

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores