El Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, amb el suport de Supera't, organitzen la XXXIV Cursa Popular Solidària "Ciutat de Cornellà" el proper diumenge 5 d'octubre de 2014 a partir de les 9:00 hores, amb sortida al carrer del Rugbi i arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme.

La Cursa és oberta a totes les persones sense límit d'edat i sexe. Els/les menors d'edat, podran participar lliurant l'autorització del seu pare/mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal.

Teniu tota la informació a la següent web: http://www.rockthesport.com/evento/cursacornella

També podeu consultar el facebook, on anirem ampliant la informació de la cursa https://www.facebook.com/cursacornella 

Aquest any el pes de l'organització el porta el Cornellà Atlètic, i volem que sigui una gran festa. Com a novetat respecte l'any passat, hem inclós la possibilitat de fer una cursa de 5kms, els quals són pràcticament plans.

A part de la bossa del corredor, comptarem amb el sorteig de regals i música en directe. Esperem que tots els corredors i acompanyants puguin gaudir d'un matí d'allò més espectacular.

 

També disposarem d'un castell inflable que instal·larà el nostre patrocinador principal, ONO, per tal que tots els nens, després de còrrer, puguin passar-ho molt i molt bé.

 

Cornella de Llobregat

Patrocinadores