CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT A. LLIURE

La cita atlètica més important a nivell estatal tenia lloc el passat 26 i 27 de juliol, al Complexe Esportiu José Caballero d’Alcobendas (Madrid). En aquesta ocasió i per segon any consecutiu, teníem la fantàstica representació del Cornellà Atlètic de la mà del Jesús Castillo.

El Jesús que participava a la prova de Decatló masculina,  va aconseguir millorar els registres de tres de les proves de la combinada, obtenint la 5a posició de la classificació general i una marca de 6.667 punts que representava millorar novament el seu registre personal.

Fantàstica l’evolució d’aquest atleta que a cada competició millora la seva marca, i també suposa una millora de la classificació general en un Campionat d’Espanya Absolut respecte a la temporada anterior en que va situar-se en 8è lloc.

Jesús, gràcies per  lluir la samarreta del Cornellà Atlètic en un escenari tant important com el Campionat d’Espanya Absolut. MOLTES GRÀCIES I FELICITATS!!!

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar una decisión Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores