CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL

 L’últim campionat de la temporada, previ al campionat d’Espanya Absolut, li corresponia a la categoria juvenil.  Realitzat a Valladolid els dies 19 i 20 de juliol, el Cornellà Atlètic comptava amb la participació de quatre atletes: Cristina Cobo, Paula Crespo, Victor Serrano i Kevin Cerro.

 La primera en participar va ser la Cristina Cobo al martell, que es va classificar per participar al campionat en novena posició, però la gran competitivitat d’aquesta atleta la va portar a fregar el pòdium, aconseguint la 4a posició amb un llançament de 50,61m que significa MMP. Felicitats!!!

 Continuant amb els llançaments, arribava el torn de la javelina amb en Victor Serrano, que tot i portar una temporada marcada per una lesió a l’esquena, aconseguia la 6a posició i un registre de 51,54m.

 El diumenge al matí, a primera hora, s’iniciava la competició amb el 10.000 mm amb la participació de Kevin Cerro, que va demostrar el seu excel·lent estat de forma obtenint la medalla de bronze amb un registre de 47’57”78. Enhorabona!!!  Bon treball el realitzat pel Kevin i el seu entrenador l’Alejandro Aragoneses aquesta temporada.

 

I la participació del Cornellà Atlètic es tancava amb la presència de la Paula Crespo a la perxa, on aconseguia la seva MMP amb 3,15m i una 9a posició. Un concurs excel·lent on s’entreveu l’espectacular evolució de la perxa femenina, el seu gran nivell i el domini de les atletes catalanes en aquesta especialitat.

Els resultats obtinguts i l’actitut dels nostres atletes va ser excel·lents, deixant parer el gran futur atlètic d’aquests jove atletes.  MOLTES FELICITATS!!! 

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de saludos cordiales. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción eréctil sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores