CAMPIONAT D’ESPANYA JUNIOR I PROMESA

Els dies 5 i 6 de juliol, es van realitzar els Campionats d’Espanya Junior i Promesa.

A la pista de Castelló hi participaven els juniors, on el Cornellà Atlètic era representat per: Xavier Regino, Marcel Mondria, Diego Alarcón, Estela Pellicer, David Blasco i Mateo de Dalmases. En canvi els atletes de categoria promesa: Jesús Castillo i Daniel Àlvarez, competien a Durango.

Com ja varem veure als campionats de Catalunya, la velocitat era una de les especialitats més fortes i els resultats van ser excel·lents. Xavier Regino participava als 100mll on va aconseguir una espectacular marca de 10”85 que significava la seva MMP i el situava a un pas del pòdium, obtenint la 4a posició.

En aquesta ocasió, a la prova dels 400mll hi participaven dos dels nostres atletes: Diego Alarcón que aconseguia classificar-se en 5a posició, amb un registre de 49”12. I en Marcel Mondrià obtenia la medalla d’argent , amb la 2a posició, en un fantàstic final de cursa i una marca de 48”67. Felicitats!!!

En el sector de salts horitzontals ens representava l’Estela Pellicer a la llargada, que obtenia la 6a posició amb un millor salt de 5,44m; i al triple es classificava 11a amb un registre de 10,59m.

Seguint amb els salts, en aquesta ocasió verticals, comptàvem amb la participació del David Blasco a la perxa, que amb un salt de 3,95m es situava 12è de la classificació general.

 A les proves de fons participava el Mateo de Dalmases, que a la prova de 5.000mll per diversos problemes físics no va poder finalitzar la competició. Ànim Mateo que tots sabem que ets molt gran i aviat tornaran els èxits als que ens tens acostumats!

  

En el cas dels atletes promesa, en un intens i plujós cap de setmana a Durango, hi van participar el Daniel Àlvarez de la Cruz als 3.000m obstacles, que amb una registre de 9’23”59  es situava en 10a posició. I a la Decatló masculina, en Jesús Castillo aconseguia la 4a posició, MMP  amb un total de 6.555 punts, que significava marca per obtenir accés directe per participar al Campionat d’Espanya Absolut. Enhorabona!!!

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de saludos cordiales. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar en cuenta Kamagra? Póngase en contacto directo con su saludos cordiales y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores