CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

El cap de setmana del 28 i 29 de juny, es va disputar  el campionat d'Espanya Cadet a Huelva.

Va estar un campionat intens, destacat per la nombrosa quantitat d'atletes de la nostra entitat que hi van participar i la gran afició que els recolzava.

Després d'una gran temporada, 12 dels nostres atletes cadets, van realitzar la mínima d'accés al campionat, en tot un ventall de probes.

Durant les 4 jornades del campionat vàrem tenir presència dels nostres atletes.

Després d'un matí de dissabte d'eliminatòries, per la tarda van arribar els nostres primers finalistes, on Isabel Bienefeld va obtenir la 8ena posició en el triple amb una marca de 10,93m (MMP) i Ruben Vera també la 8ena posició al 5.000 m marxa amb 25’13”61 (MMP)

Felicitar també la participació de la resta dels nostres atletes, durant tot el dissabte:

Laura Girol 45”17 al 300mll femení, Bernat Canet i Kevin Fernández al 300mll masculí amb 37”80 i 38”44 respectivament. Iván Lopez al 300mt amb una marca de 44”00; Daniel Noguera al martell amb un llançament de 39,44m, Maria Vega en llançament de pes amb un registre de 10,77m i Joel Sánchez al 5.000mm amb 25’52”15 (MMP).

Diumenge al matí iniciava la tercera jornada, on Marina Carrasco ens va fer vibrar en una gran carrera de 300mll que va dominar amb autoritat  fins els últims metres, quedant finalment en segona posició amb una marca de 40''95. 

Per la tarda va arribar la segona medalla del club, amb la gran actuació de Maria Vega al disc, amb un registre de 37,55m i una merescuda tercera posició.

Jaime Guerra i Julen Sayago van posar punt i final a la nostra participació en el campionat, amb el triple salt ,aconseguint uns registres de 12,59m i 12,23m.

TOT UN GRAN ÈXIT DE CAMPIONAT!

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexualmente. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto directo con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores