CAMPIONATS de CATALUNYA de PROMOCIÓ

Benjamins – Alevins – Infantils - Cadets

En el darrer mes de juny, es van realitzar els campionats de Catalunya de totes les categories de promoció, on vàrem poder gaudir d'una gran presència d'atletes representant al Cornellà Atlètic , els quals van obtenir grans resultats, deixant el llistó ben alt de la nostra entitat. 

A continuació fem menció de les actuacions més rellevants.

En categoria benjamina, destacar l’actuació de Alicia Salas on va aconseguir la medalla de planta en la proba d'alçada, superant el llistó en 1,14m.

A la categoria aleví femení, en una jornada plena de nervis, Ariadna Forcada finalment va obtenir la 4rta posició en llançament de disc amb 18,77m i Ana Tuñón la  7a posició a la perxa. També van realitzar una gran actuació Didac Taulats i Feliu Albertí en el 600ml, millorant les seves marques i aconseguint la 6 i 11a posició. Felicitar a la resta de participants per l’esforç i les marques realitzades.

 D’altra banda, els infantils  del nostre club, van demostrar una gran autoritat, especialment en categoria femenina, on es va finalitzar la jornada amb un total de 6medalles.

Destaquen els resultats de Diwa Vila la qual va obtenir la primera posició a la llargada amb una marca de 5,01m i la segona al triple amb 10,84m; Paula León medalla d’or al 200mt amb 33’’8 i quarta posició al 80mt; Carla Llorca 3a al 80mll i quarta al 150mll. I per últim, una gran actuació de Irene Vega, aconseguint la victòria en el martell amb 46,07m, i la segona posició en el pes amb una registre de 11,57m. Brillants resultats de tot l’equip.

 En categoria masculina, Gerard Taulats va obtenir la medalla de bronze en salt amb perxa amb una marca de 2,75m, i Enric Mendez la 7a posició en el 3.000mll.

 

 

 Per últim, en el Campionat de Catalunya Cadet, un cop més es va demostrar un gran estat de forma dels nostres atletes.

 Maria Vega es va imposar amb autoritat en el llançament de disc, aconseguint així la medalla d’or amb un registre de 35,60m. Més tard, en el llançament de pes, va obtenir la tercera posició i Elena Martínez la quarta. Destacar també l’actuació de Marina Carrasco que va aconseguir la medalla de bronze en el 100mt i la plata en el 300mll.

Els nois cadets, van demostrar també un gran nivell. Bernat Canet va aconseguir la tercera posició en el 100mll i la segona en el 300mll, final on corria també Kevin Fernández, obtenint aquest últim, una merescuda quarta posició.

Daniel Serrano va guanyar la medalla de bronze, amb un llançament de 12,84m en el pes. En les curses de fons i marxa vam estar destinats a la 5ena posició, posició aconseguida per Pol Belinchón en el 1.500m obstacles Àlex Salas en el 3.000mll i Joel Sánchez al 5.000mm.

Finalment per finalitzar la jornada vàrem gaudir d’un emocionant concurs de triple, on Jaime Guerra va quedar en 3a posició, amb un gran salt de 13,26m i Julen Sayago va aconseguir la mínima d’accés al campionat d’Espanya per aquesta disciplina.

 

 

 

 

Cuestiones, como "Comprar Kamagra Oral Jelly", están relacionadas con diversos tipos de problemas de salud. Una revisión científica encontró que alrededor del 14 por ciento de los hombres que tomaban Wellbutrin hablaban de disfunción sexual. ¿Qué deben decir los pacientes a un farmacéutico antes de tomar Kamagra? Póngase en contacto eléctrico con su salud y mantenerse saludable para toda la vida.

Patrocinadores